Aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colect─âm prin Site-ul www.vegfest.ro, care este g─âzduit ╚Öi operat din Rom├ónia. Administratorul Site-ului este ASOCIATIA VEGANILOR DIN ROMANIA, CUI 36767919, cu sediul ├«n Bucure╚Öti, Str. Podul Inalt Nr. 2. Politica de confiden┼úialitate descrie tipurile de date cu caracter personal pe care le colect─âm, modul ├«n care putem utiliza aceste date ┼či cui le putem transfera.

Tot ├«n politica de confiden┼úialitate prezent─âm ┼či m─âsurile pe care le lu─âm pentru a proteja securitatea datelor. De asemenea, v─â explic─âm ┼či cum ne pute┼úi contacta pentru:

  1. a accesa, rectifica sau ┼čterge datele pe care ni le-a┼úi furnizat,
  2. a retrage orice consimţământ pe care ni l-aţi acordat în vederea prelucrării datelor cu caracter personal
  3. a ne spune s─â nu v─â mai trimitem informa┼úii despre produsele ┼či serviciile noastre
  4. a vă răspunde oricăror întrebări despre practicile de confidenţialitate online.

V─â ├«ncuraj─âm s─â citi╚Ťi aceast─â Politic─â ├«nainte s─â utiliza╚Ťi Site-ul www.vegfest.ro. Utilizand acest Site, sunte╚Ťi de acord cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile acestei Politici.

Ce informa┼úii colect─âm ┼či cum le utiliz─âm

├Än cadrul acestui Site ne furniza╚Ťi urm─âtoarele date cu caracter personal:

1. ├Än cadrul formularelor de contact:

Datele cu caracter personal pe care le colect─âm ├«n aceste sec╚Ťiuni sunt:

  • Nume
  • Prenume
  • Adresa email
  • Telefon

Folosim aceste date pentru a v─â permite s─â ne adresa╚Ťi diferite cereri, fie ├«n leg─âtur─â cu produsele ╚Öi serviciile noastre (ex: tombola, concursuri etc.), fie ├«n leg─âtur─â cu exercitarea drepturilor dumneavoastr─â referitoare la datele cu caracter personal colectate ╚Öi prelucrate prin intermediul Site-ului.

Informa╚Ťii cu privire la drepturile dumneavoastr─â referitoare la datele cu caracter personal colectate ╚Öi prelucrate prin intermediul Site-ului ╚Öi exercitarea acestora g─âsi╚Ťi la sec╚Ťiunea corespunz─âtoare din prezenta politic─â de confiden╚Ťialitate.

2. ├Än cadrul sec╚Ťiunii newsletter:

Datele cu caracter personal pe care le colect─âm ├«n aceasta sec╚Ťiune sunt:

  • Adresa de email
  • Numele dumneavoastr─â

Folosim aceste date pentru a va trimite materiale de marketing (adică mesaje care să prezinte noutăţi, caracteristici noi sau oferte promoţionale).

Nu v─â vom trimite materiale de marketing dac─â nu v-a┼úi dat consim┼ú─âm├óntul ├«n acest sens, ├«nregistr├óndu-v─â, ├«n cadrul sec╚Ťiunii newsletter, pentru a primi informa┼úii despre produsele ┼či serviciile noastre. Pute┼úi alege oric├ónd s─â ├«ntrerupe┼úi primirea acestor materiale. Trebuie doar s─â respecta┼úi instruc┼úiunile incluse ├«n e-mail, s─â bifa╚Ťi butonul de dezabonare sau s─â trimite┼úi un r─âspuns cu solicitarea dumneavoastr─â.

├Än cazul ├«n care v─â l─âsa┼úi datele de contact pentru a participa la Tombole ┼či/sau Concursuri, sunte┼úi de acord s─â pute┼úi fi contactat de c─âtre organizatori, dac─â ve┼úi fi printre c├ó┼čtig─âtori, ├«n vederea ridic─ârii premiilor. De asemenea, participan┼úii la Tombole/Concursuri din cadrul VegFest sunt de acord s─â primeasc─â prin e-mail materiale de marketing ├«n leg─âtur─â cu viitoarele edi┼úii VegFest sau cu alte evenimente organizate de c─âtre Asocia┼úia Veganilor din Rom├ónia.

Despre cookies ┼či fi┼čiere jurnal

Ca ┼či majoritatea site-urilor din Rom├ónia ┼či str─âin─âtate, folosim tehnologia ÔÇťcookieÔÇŁ ├«n cadrul raport─ârii statistice privind pagina web. Cookie este un fragment de informa┼úie trimis de o pagin─â web, salvat de browser-ul calculatorului dumneavoastr─â pe hard disk. Acesta re┼úine informa┼úii de care ar avea nevoie o pagin─â web pentru a v─â personaliza experien┼úa (adic─â imaginile dinamice de pe site, preferin┼úe de set─âri pentru limb─â etc.) ┼či a aduna informa┼úii statistice despre pagina web, cum ar fi paginile web vizitate, desc─ârc─ârile f─âcute, numele de domeniu al furnizorului de Internet ┼či ┼úara de origine a vizitatorilor, precum ┼či adresele paginilor vizitate imediat ├«nainte ┼či dup─â intrarea pe pagina noastr─â. Informa┼úiile din cookies ne permit s─â tras─âm ÔÇ×click-urileÔÇŁ pe care le-a┼úi f─âcut (mai exact, c─âile urmate de vizitatori pentru a ajunge pe pagina noastr─â ├«n timp ce trec de la o pagin─â la alta).

De asemenea, utiliz─âm ┼či fi┼čiere jurnal de servere web standard care ne ajut─â s─â num─âr─âm vizitatorii ┼či s─â evalu─âm capacitatea tehnic─â a paginii noastre. Folosim aceste informa┼úii pentru a afla c├óte persoane viziteaz─â site-ul, ne ajut─â s─â aranj─âm paginile ├«ntr-un mod atractiv pentru utilizatori, s─â avem o pagin─â u┼čor de folosit ├«n browser ┼či s─â oferim vizitatorilor pagini mai utile. ├Änregistr─âm informa┼úii despre traficul pe pagin─â, dar nu ┼či informa┼úiile despre vizitatorii individuali ai paginii noastre.

Utiliz─âm Google Analytics care ne ajut─â s─â m─âsur─âm eficien┼úa publicit─â┼úii noastre ┼či modul ├«n care vizitatorii folosesc pagina web.

Partea de ÔÇ×asisten┼ú─âÔÇŁ din bara de instrumente a majorit─â┼úii browser-elor v─â arat─â cum s─â bloca┼úi acceptarea de noi cookies, cum s─â fi┼úi ├«n┼čtiin┼úa┼úi atunci c├ónd primi┼úi un nou cookie ┼či cum s─â dezactiva┼úi cookie-urile existente. Nu uita┼úi ├«ns─â c─â f─âr─â cookies s-ar putea s─â nu beneficia┼úi pe deplin de toate caracteristicile paginii noastre web.

Datele cu caracter personal ale minorilor sub 16 ani

Minorii cu v├órsta de p├ón─â la 16 ani nu ar trebui s─â transmit─â niciun fel de date cu caracter personal pe pagina web f─âr─â permisiunea (consim╚Ť─âm├óntul sau aprobarea) tutorelui legal.

Site-ul nostru nu va colecta niciodat─â cu bun─â ╚Ötiin╚Ť─â date cu caracter personal de la persoane despre care ar fi ╚Ötiut c─â sunt minori (sub 16 ani) ╚Öi nici nu le va folosi sau dezv─âlui vreunei ter╚Ťe p─âr╚Ťi neautorizate f─âr─â consim╚Ť─âm├óntul expres al tutorelui legal.

Lu├ónd ├«n considerare tehnologia disponibil─â ├«n astfel de situa╚Ťii, vom face eforturi rezonabile pentru a verifica dac─â titularul r─âspunderii p─ârinte╚Öti pentru copil a dat sau a aprobat consim╚Ť─âm├óntul precum ╚Öi dac─â datele cu caracter personal sunt introduse de un minor cu v├órsta sub 16 ani.

Informaţiile pe care le transmitem

Nu vom transmite c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi datele dumneavoastr─â cu caracter personal, cu urm─âtoarele excep╚Ťii:

  • Cu acordul dvs.;
  • Dac─â este necesara transmiterea unor informa╚Ťii ├«n vederea furniz─ârii produselor ╚Öi serviciilor solicitate de dvs.
  • ├Än cazul ├«n care informa╚Ťia este necesara partenerilor companiei pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastr─â. Societ─â╚Ťile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate numai ├«n m─âsura ├«n care este necesara pentru executarea serviciului solicitat de dumneavoastr─â (de ex. transmiterea serviciilor si/sau produselor comandate, procesarea informa╚Ťiilor privind plata etc.).
  • Putem transmite date cu caracter personal autorit─â╚Ťilor sau institu╚Ťiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credin╚Ťe dac─â:
    • este prevazut ├«ntr-o dispozi╚Ťie legal─â;
    • previne o infrac╚Ťiune sau protejeaz─â siguran╚Ťa na╚Ťional─â;
    • protejeaz─â siguran╚Ťa individului sau siguran╚Ťa public─â;
    • aceste informa╚Ťii sunt necesare ├«n vederea rezolv─ârii diferitelor situa╚Ťii juridice.
  • ├«n cazul ├«n care activit─â╚Ťile dvs. contravin termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor statuate de societatea noastr─â, sau a instruc╚Ťiunilor pentru utilizarea anumitor produse ╚Öi servicii;
  • ├«n cazul ├«n care societatea noastr─â fuzioneaz─â sau e achizi╚Ťionat─â total sau par╚Ťial de o alt─â companie, iar baza de date e transferat─â noului operator.
  • ├«n cazul ├«n care societatea noastr─â devine insolvabil─â, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cump─âr─âtorul, baza de date poate fi v├óndut─â, autorizat─â, tranzac╚Ťionat─â doar cu acordul instan╚Ťei. ├Än cazul ├«n care vor apare situa╚Ťii men╚Ťionate mai sus, ve╚Ťi fi anun╚Ťa╚Ťi prin e-mail sau printr-un anun╚Ť postat pe site.

Link-uri c─âtre alte pagini

Nu uita┼úi c─â atunci c├ónd folosi┼úi un link pentru a ajunge de pe Site-ul nostru pe o alt─â pagin─â web, prezenta politic─â de confiden┼úialitate nu se mai aplic─â. Navigarea ┼či interac┼úiunea pe care le desf─â┼čura┼úi pe o alt─â pagin─â web, inclusiv orice pagin─â care are un link c─âtre prezentul Site, se supun regulilor ┼či politicilor paginii respective. V─â ├«ncuraj─âm s─â citi┼úi regulile ┼či politicile paginilor pe care le vizita┼úi pentru a ├«n┼úelege mai exact procedurile lor de colectare, utilizare ┼či dezv─âluire a datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor cu caracter personal

Securitatea datelor cu caracter personal este important─â pentru noi. P─âstr─âm m─âsuri adecvate de precau┼úie de ordin administrativ, tehnic ┼či fizic pentru a proteja datele cu caracter personal ├«mpotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modific─ârii, dezv─âluirii sau accesului neautorizat, utiliz─ârii ┼či tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate ├«n posesia noastr─â. De asemenea, utiliz─âm o conexiune internet securizat─â prin SSL, criptat─â pentru a preveni interceptarea (https).

Drepturile dumneavoastră în legătură cu datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul site-ului

În conformitate cu dispoziţiile Regulamentului UE nr.679/2016, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare
  • dreptul de acces
  • dreptul de rectificare
  • dreptul de opozi┼úie
  • dreptul de a solicita ╚Ötergerea (dreptul de a fi uitat)
  • dreptul de a solicita restric╚Ťionarea prelucr─ârii
  • dreptul de portare
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de a se adresa cu pl├óngere c─âtre ANSPDCP ÔÇô Autoritatea de Supraveghere.

V─â pute┼úi exercita oricare dintre aceste drepturi prin completarea unei cereri ┼či trimiterea acesteia prin email la adresa contact@asociatiaveganilor.ro.

Actualizarea politicii de confidenţialitate

Societatea noastr─â ├«┼či rezerv─â dreptul de a schimba, modifica sau actualiza politica de confiden┼úialitate ├«n orice moment, dar nu v─â reduce nivelul de protec┼úie din cadrul acesteia. Acord─âm cea mai mare importan╚Ť─â  aspectelor legate de confiden┼úialitate ┼či inten┼úion─âm s─â r─âm├ónem pe deplin conforma╚Ťi prevederilor legale ├«n ceea ce prive┼čte politica de confiden┼úialitate ┼či protec┼úia datelor cu caracter personal. Vom actualiza periodic politica de confiden┼úialitate ┼či vom afi┼ča nout─â┼úile pe aceast─â pagin─â.