Informații detaliate sunt disponibile dacă faceți clic pe butonul Vezi mai mult.
Cine suntem si cum poti ajuta si tu!
Bine ați venit la Sanctuarul Nima, o mică oază de liniște, pace și libertate pentru animalele de fermă, cele mai blânde, dar și cele mai exploatate și mai abuzate animale din lume.
Alcătuit din mai multe proprietăți private, în care animalele locuiesc în regim de mică gospodărie privată (nu fermă), în cele mai bune condiții, dar îngrijite și ocrotite în regim de sanctuar (respectiv, nu sunt supuse exploatării de nici un fel, nu sunt folosite pentru tracțiune, călărie, muncă, obținerea de produse de origine animală și nici unui alt scop economic sau de agrement), Sanctuarul Nima este dedicat văcuței Nima, salvată, împreună cu alte văcuțe, de la o fermă de lapte în curs de închidere.
Ce o face atât de specială pe Nima?
Ei bine, Nima a avut neșansa de a-și rupe un picior, dar și sansa, unică în România, de a fi operată cu succes și salvată, în loc să ajungă la abator, cum se practică de regulă cu animalele crescute pentru profit, în toată lumea.
Mai mult, Nima a inspirat și unit peste 100 de oameni din România și din străinătate, care, împreună (prin donații, ajutor logistic și medical, de specialitate) au reușit să facă posibilă prima acțiune de salvare de acest gen din România.
Nima va fi de altfel, unul dintre primii rezidenți ai sanctuarului care îi poartă numele, primul sanctuar din România, dedicat animalelor de fermă.
Sanctuarul Nima se află în Comuna Brăduleț, județul Argeș, un sat în care principala ocupație a locuitorilor este creșterea animalelor de fermă. Localizat la poalele Munților Făgăraș (versantul sudic), micul sat se află pe ruta de transhumanță spre pășunile alpine.
Ne găsiți aici: http://siddhartha.ro/contact/
FUNDATIA SIDDHARTHA, Nr. Registru Judecatoria Curtea de Arges 09/ 16.09.2016, Cod de Inregistrare Fiscala 36683273, Comuna Bradulet, sat Bradulet, str. Principala, nr. 39, judet Arges conturi bancare
Asociația F.R.E.E „Freedom and Respect for Every Earthling” a fost înregistrată în anul 2017 și are ca scop promovarea drepturilor animalelor și protecției mediului în România.
Ne dorim să contribuim la crearea unei lumi mai bune în care animalele non-umane să aibă dreptul elementar la viață și integritate corporală, să fie tratate cu respect și demnitate.
Sache începe anul acesta cel mai mare proiect, un spital veterinar social de care vor beneficia mai multe animale. Aria de specialitate a spitalului se extinde, cuprinzând totodată programe de educație continua, traininguri și workshopuri, aducând laolaltă experți în bunăstarea animalelor, totul întru dezvoltarea și evoluția medicinii veterinare sociale în România.
FB https://www.facebook.com/sachevetclinic
Site https://sache.info/
Asociația pentru Conștientizarea Industriei Agricole este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care are drept scop educarea tinerilor despre Industria Agricolă și impactul acesteia asupra oamenilor, animalelor și a mediului.
Tot mai multe studii științifice demonstrează că adoptarea unei diete bazate pe plante este benefică atât oamenilor, cât și mediului. De aceea, am decis să prezentăm aceste informații celor care reprezintă viitorul.
Suntem dedicați egalității de șanse și creării unei culturi a muncii diverse și incluzive. Angajamentul de a încuraja într-un mediu care acceptă și acceptă diversitatea este una dintre valorile noastre de bază și se reflectă în comunicările noastre interne și externe. La ACIA, toți oamenii – indiferent de rasă, religie, naționalitate, ereditate, identitate sau expresie de gen, orientare sexuală, origine, abilitate sau vârstă – sunt încurajați să solicite oportunități de angajare. Mai mult, toți membrii sunt încurajați să devină familiarizați în privința privilegiilor și a sistemelor de opresiune și vom furniza informațiile necesare pentru a îi ajuta să își dezvolte și să își cultive o astfel de conștientizare.
Mai multe detalii pe: https://www.acia.ong/
Facem asta prin cărțile pe care le publicăm la Editura Seneca – prima editură verde din România – dar și prin celelalte trei proiecte ale Asociației: Seneca Anticafe, locul unde timpul este cea mai prețioasă resursă, Seneca EcoLogos, centru de educație ecologică și economisire de resurse, proiectul Bunicii Noștri, prin care donăm și livrăm alimente și produse de igienă persoanelor în vârstă vulnerabile și persoanelor din mediile defavorizate.
asociatiasnk.ro
Center of HOPE este un proiect al Romania Animal Rescue Inc dba Animal Spay Neuter International. Va fi sediul nostru în România pentru sterilizare/castrare, îngrijire veterinară, pregătire veterinară, educație a copiilor și punctul de lansare al clinicii mobile HOPE. Center of Hope a fost construit pentru a oferi ajutor vital pentru cât mai multe animale. Cu ajutorul tău, putem schimba viața multor animale și ne putem schimba părerea cu privire la bunăstarea animalelor în România!
Red Panda simbolizează puterea oamenilor de a ocroti orice formă de viață, prin respect și empatie față de natură.
Panda roșu este una dintre speciile amenințate cu dispariția la nivel global, din cauza distrugerii habitatului și a vânătorii, consecințe ale activităților umane nesăbuite asupra mediului înconjurător.
Misiunea noastră este de a educa și de a milita pentru crearea unei societăți mai bune, în care nu trebuie să mai producem suferință nouă și celorlalte specii.
Spirit Animals Sanctuary este locul in care animalele salvate de la exploatare si ucidere au sansa sa traiasca in libertate, pace, iubire si armonie.
Colouring Tails vă aduce la VegFest creații artistice. Tablouri pline de vise colorate, călătorii de eliberare cosmică și funduri drăguțe de animale care, sperăm, răspândesc bunătate și inspiră entuziasm pentru îngrijirea animalelor.
Motto-ul Kola Kariola:
“Putem judeca inima unui om dupa modul in care trateaza animalele.” – Immanuel Kant
Papi Land: A place where dogs are looking for a family.
“Solul este pulsul inimii tuturor vietăților care trăiesc pe el. Plantele, animalele, dar și noi, oamenii, ne putem urmări rădăcinile până la sol. Nu este timpul să devenim conștienți de rădăcinile noastre comune și să lucrăm pentru a-l proteja?”
Coming Soon!
În curs de finalizare. Reveniți pe site pentru noutăți.